Clipper Lighter – Alle Rygeres Ultimative Lighter

Clipper Lighter er en spankulere flamingo i en verden af lightere. Ikke alene opfandt de den første genopfyldelige lighter i 1972, men er også blevet kendt for deres ikoniske Clipper Classic Lighter, der har vundet hjertet hos et væld af rygere. Clipper lighter har efterhånden en stor fanbase, og i denne blog vil vi forklare, hvorfor.

Den største fordel ved Clipper Lightere er, at den er genopfyldelig og lighterstenen kan udskiftes. Det er en god langtidsinvestering, fordi man ikke skal ud og investere i en ny lighter efter hver udfordring i livet. Endnu en uundværlig funktion er, at Clipper Lighteren kan laves til en flad flamme ved at tille den vandret. Dette betyder, at man kan tænde sin joint eller pibe på en mere præcis måde og reducere tabet af tobak/urter.

Clipper Lighterens bund er også designet på en måde, så den passer perfekt i de fleste bonghoveder og piber. Dette betyder, at man kan bruge selve bunden som et stampeværktøj, hvilket også er praktisk, hvis man ikke lige har et stampeværktøj til rådighed. Clipper Lighterens flint-system kan også tages ud med lethed, og der kan nemt købes nyt system, hvis det skulle blive defekt.

Clipper Lighter går ikke på kompromis med deres miljømæssige bæredygtighed, da de er lavet af genanvendelige materialer og lever op til al europæisk standard for brandsikkerhed. Denne lighter skal altså ikke kun ses som en udtalelse af stil, men også en bevidst bæredygtig lighter, der ikke efterlader negativ indvirkning på miljøet.

Clipper Lightere har også indbygget en unik mekanisme, der gør det svært at bruge lighteren som engangs lighter. Dette betyder, at Clipper Lightere i gennemsnit holder 4 gange så længe som en almindelig lighter. Du kan nu chillax og læne dig tilbage, velvidende om, at du har en lighter, der ikke vil slippe dig højt og tørt midt i en rygesession.