Gennemskuelige lån i min friværdi i huset

Jeg har altid selv sørget for at have en friværdi i mit hus – også selv med alle disse afdragsfri løsninger der findes nu om stunder. Jeg har nok brugt det som en slags opsparing til dårlige tider eller til min pensionist tilværelse. Men derfra og så til at bruge af denne friværdi, det krævede lige af mig, at jeg satte mig ned og undersøgte mulighederne og lånevilkårene. Der er godt nok forskel på diverse lånevilkår, afhængig af hvor man ønsker at optage et lån henne – så er de heller ikke altid så gennemskuelige som jeg kunne ønske mig det – og ikke mindst er det svært at sammenligne tingene. Jeg vidste at der var noget der hed pantebrevslån, jeg havde jo selv haft pantebreve i tidernes morgen i mit hus.

Pantebrevslån i friværdien

Selvom mit gamle pantebrev var betalt, havde jeg ikke afmeldt det – og det ville vise sig om jeg kunne anvende dette igen. Jeg kom ind på Pantebrevslån.dk og her kunne jeg ganske tydeligt se, dels hvordan jeg kunne beregne min friværdi i hus, og hvilke lån der kunne svare sig for mig at låne, og til hvilke ting jeg kunne låne. Det var nemt og overskueligt og til at forstå. Jeg fik lavet en ansøgning og fik hurtigt svar tilbage at jeg sagtens kunne låne i min friværdi i huset. Det skal så også lige siges, at det lånetilbud jeg fik tilsendt virkelig var gennemskueligt opstillet, så selv jeg kunne forstå det der var skrevet. Så jeg tog lånet.