Golf på højt niveau

Danmark er et relativt lille land, men har en lang historie inden for golf. De første optegnelser om, at spillet blev spillet i Danmark, går tilbage til begyndelsen af 1400-tallet, hvilket gør Danmark til en af de ældste golfnationer i verden. I dag er der mere end 200 golfbaner i Danmark, og spillet nydes af folk i alle aldre og med alle evner. Det milde klima og den smukke natur gør Danmark til et ideelt rejsemål for golfspillere, der ønsker at nyde en runde eller to i fredelige omgivelser. Og med et udvalg af forskellige banetyper er der noget for enhver smag. Uanset om du er en erfaren pro eller en komplet nybegynder, er du sikker på at finde den perfekte golfudfordring i Danmark.

Kan man spille professionelt golf i Danmark?

Ja, du kan spille professionel golf i Danmark. Der er et par professionelle golfspillere fra Danmark, og de deltager i forskellige turneringer rundt om i verden. Hvis du ønsker at blive professionel golfspiller, så skal du starte med at deltage i amatørturneringer. Når du har bevist dine evner i disse turneringer, kan du derefter forsøge at kvalificere dig til de professionelle tours.

Hvilken aldersgruppe spiller mest golf?

Der er ikke noget endegyldigt svar på dette spørgsmål, da det afhænger af en række faktorer, f.eks. beliggenhed og typen af golfbane. Statistikkerne viser dog, at størstedelen af golfspillerne er mellem 35 og 54 år. Denne aldersgruppe har normalt mere disponibel indkomst og mere fritid end andre aldersgrupper, hvilket forklarer, hvorfor de er mere tilbøjelige til at spille golf. Derudover er denne aldersgruppe også mere tilbøjelig til at have børn, der er gamle nok til at passe dem, mens de spiller golf. De unge tager på engolf højskole.