Højtuddannede og disciplinerede fagfolk

Marinekorpset er en af de fem grene af det amerikanske militær. Det er en del af flådeministeriet, og dets primære formål er at deltage i amfibiekrigsførelse. Marinekorpset deltager også i andre kampoperationer, herunder i luft- og jordkamp.

Marinekorpset har en lang og stolt historie. Det blev officielt oprettet den 10. november 1775, da den kontinentale kongres vedtog “Marine Act” De første marinesoldater fik til opgave at beskytte flådefartøjer og deltage i amfibiekrig.

Siden oprettelsen har marinekorpset spillet en afgørende rolle i mange konflikter, herunder den amerikanske revolution, første og anden verdenskrig og Vietnamkrigen. I dag tjener marineinfanteristerne fortsat rundt om i verden og forsvarer Amerikas interesser og værdier.

Marinekorpset er en elitekampstyrke, der repræsenterer det bedste af Amerika. De er højtuddannede og disciplinerede fagfolk, som er dedikerede til deres land og deres mission. Marineinfanteristerne er stolte af at tjene deres land, og de er altid klar til at kæmpe for frihed og demokrati.