Hvilken slags e væske kan du bedst lide?

Tidligere med sådan noget som smøger var det meget begrænset, hvilke smage man kunne ryge, og det mest foretrukne var da også mentol, men folk mente så også, at hvis man røg den slags, så var man ikke rigtig ryger, hvis man ikke kunne udstår eller holde den ægte røg ud.
Men man kan jo spørge, at hvis det handler om at udholde noget, er det så en rigtig nydelse, eller er man bare blevet afhængig?
Det skulle jo gerne være noget, som man kunne lide at gøre, men vi behøver næppe begynde at fortælle, hvor skadeligt det er at ryge tobak af den ene eller anden art.
Heldigvis bliver det dyrere og mere og mere besværligt at anskaffe sig den slags tobak, men et alternativ eller bare en måde på at stoppe med at ryge er at dampe på en e-cigaret, hvor man skal bruge noget e væske til. Det er langt, langt fra det, som det er at ryge tobak, og der er mange, som der gør det, selvom de aldrig har røget.
Og her bliver det noget, som man samles om, hvorvidt man bruger den ene e-cigaret fremfor den anden, og hvad det er for noget væske, som man benytter sig af – for der er meget at vælge mellem.

Du har måske din foretrukne e væske

Det kan have været noget af en rejse for dig at finde frem til, hvad det er for noget e væske, som du godt kan lide at bruge, og du har prøvet dig frem med forskellige udgaver og mærker.
Nu ved du mere eller mindre, hvad du gerne vil dampe på i hverdagen, men der er måske også væsker til, når du skal holde fri, når det er en særlig lejlighed eller en anden begivenhed.
Det er jo netop noget af det spændende ved det, at der er så mange forskellige smage at opleve, og det endnu vildere er, at der stadig kommer mere til, så det er bare med at holde øje med, hvad der løbende kommer på markedet, for det kan være, der er noget, der bliver din nye favorit.