Parterapi der styrker dig og dit forhold

Det er der så nogen der tror på, og nogen der ikke tror på. Enten så hopper man bare ud i det, for at redde parforholdet, eller også så går man bare fra hinanden – hvis man er der i sit parforhold, så er der faktisk kun de to muligheder, hvis man da ikke vil fortsætte sådan som tingene er. De fleste vil forsøge at give parforholdet en chance, det er der selvfølgelig en god grund til, men man skal ikke blive i et parforhold, hvis man ikke har det godt, og man er ved at brække sig, når man vågner op om morgenen og kigger på sin partner, for så er tiden kommet til at komme videre, men det kan en par terapeut jo også hjælpe et par med at finde ud af.

En parterapeut, stiller de vanskelige spørgsmål, og det er os selv der har svaret, og os selv der skal arbejde – terapeuten er bare et hjælpeværktøj.

Parterapi i København

Jeg kan godt lide det billede, det illustrerer virkelig godt, hvad det er man er oppe imod, når der er brug for en par terapeut til at holde skilsmissen fra døren. Der findes rigtig mange og gode psykoterapeuter i København, det jeg vil anbefale er at du googler psykoterapeut kbh, gå ind på deres hjemmesider og find ud af som det første om vedkommende er medlem af psykoterapeutforeningen – også en forkortelse MPF bagefter deres titel. Det sikrer dig at vedkommende har en grundig uddannelse bag sig, og som står inde for de etiske regler.