Rejs igennem europa!

Europa er et stort kontinent med så mange forskellige lande, kulturer og landskaber, som du kan udforske. Uanset om du er førstegangsrejsende eller en erfaren professionel, er der altid noget nyt at se og gøre. Her er blot nogle få af de must-see-destinationer i Europa.

I Spanien skal du huske at besøge Barcelona og opleve den unikke blanding af modernitet og historie. Gå en tur ned ad La Rambla, nyd den smukke arkitektur i det gotiske kvarter, og se nogle af Gaudis berømte værker som Sagrada Familia-basilikaen.

I Frankrig må du ikke gå glip af Paris – “Lysets by”. Gå en tur gennem Luxembourg-haven, nyd udsigten fra Eiffeltårnet, og besøg nogle af verdens mest berømte museer som Louvre.

Italien er en anden destination i Europa, som du ikke må gå glip af. Udforsk Roms gamle ruiner, nyd en kop kaffe på en malerisk piazza i Firenze, og udforsk kanalerne i Venedig. Og det er bare begyndelsen – Italien er hjemsted for snesevis af andre fantastiske byer og landsbyer, der venter på at blive udforsket.

Ingen rejse til Europa ville være komplet uden at besøge Tyskland. Start i Berlin og tjek de trendy barer og klubber ud. Tag derefter til München til Oktoberfest – en af verdens største festivaler – og besøg til sidst Frankfurt for at se skyskrabere og indkøbscentre.

Der er utallige andre fantastiske steder at besøge i Europa – Østrig, Grækenland, Portugal, Tjekkiet og så videre. Så hvad venter du på? Begynd at planlægge din rejse i dag!