Unge mænd og snus

Jeg er en ung dreng på 18 år, der kommer fra en familie, hvor man absolut ikke ryger – jeg er vokset op med at alle der ryger er sociale tabere. Til en fest var der så en eller anden der tilbød mig en cigaret, og jeg begyndte at ryge, et er at ryge en cigaret, og så er det det, men jeg blev afhængig af skidtet. gode råd var dyre, for mine forældre ville kunne lugte det med det samme, hvis jeg kom hjem og havde røget. Så fortalte min bedste ven at han bare tog noget snus som udgjorde det for det samme – og her mente han nikotinen. Han gav mig nogle stykker, og fortalte at jeg kunne prøve dem, og se om det så var noget for mig. Jeg gik hjemad, tog en af de her hvide poser under tungen, og var lettet.

Lyft snus på nettet

Jeg gik ind på nettet da jeg kom hjem, for at se hvad det var for noget jeg havde fået af min ven – og her fandt jeg en side der hed Nikopouches som forhandlede disse produkter. Jeg blev ellevild af glæde, for nu behøvede jeg ikke længere at skjule min afhængighed for mine forældre – jeg købte nogle æsker med forskellig smag, de lignede små bolsjer dåser, som jeg så fik hjem dagen efter. Det var en af de her historier som jeg aldrig vil glemme – tænk sig at jeg skulle tage snus, det troede jeg kun var for gamle tandløse mænd.